پودر گشنیز رو تو چه غذاهایی می ریزن؟

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/bae891aa-4cec_.jpg

نکات استفاده از پودر گشنیز در غذاها

گشنیز سبزی پرخاصیتی است که به صورت تازه و هم به صورت خشک از آن در انواع غذاها استفاده می شود. گشنیز طعم بی نظیری به غذا می دهد و از بذر آن نیز می توان در غذا به عنوان ادویه و به صورت پودر شده استفاده نمود. در این بخش از نمناک با طرز تهیه پودر گشنیز و استفاده آن در انواع غذاها آشنا خواهیم شد.

از پودر گشنیز در چه غذاهایی می توان استفاده کرد؟

از گشنیز تازه و خشک می توان در غذاهای زیر استفاده نمود:

  • انواع آش
  • انواع سوپ
  • انواع کتلت و کوکو



135eed3d-cb12_.jpg

از پودر تخم گشنیز در چه غذاهایی می توان استفاده کرد؟

از پودر تخم گشنیز در غذاهای مختلف زیر استفاده کنید:

  • آش و دوغ
  • در تهیه ترشیجات مانند ترشی مخلوط و ترشی لیته
  • انواع پلومانند لوبیا پلو ، عدس پلو، سبزی پلو و …..
  • انواع کتلت، شامی، کباب تابه ای
  • انواع خورشت
  • فلافل
  • طعم دار کردن ماهی
  • طعم دادن میگو



18c151a2-79b1_.jpg

طرز تهیه پودر گشنیز در خانه

برای تهیه پودر گشنیز در خانه گشنیز تازه را تهیه نمایید و برگ های گشنیز را بشویید و بر روی پارچه تمیزی پهن کرده و در آفتاب قرار دهید تا خشک شود. سپس آن ها را آسیاب کنید.

برای تهیه پودر تخم گشنیز، تخم گشنیز را خریداری کرده و بشویید، سپس اجازه دهید که پودر گشنیز خشک شده و سپس آن را داخل مخلوط کن ریخته و پودر کنید.



41f59794-7677_.jpg

فواید پودر گشنیز

گشنیز سرشار از ویتامین A ، ویتامین C ، ویتامین B6، آهن، منیزیم ، کلسیم، پتاسیم و فیبر است و دارای فواید زیر است:

  • افزایش دهنده شیر مادران شیرده
  • تصفیه و پاک کننده خون
  • نیرو بخش قلب
  • نشاط آور و افزایش دهنده شادی
  • از بین برنده بوی بد دهان
  • تسکین دهنده درد دندان
  • درمان سینوزیت
  • کاهش دهنده علائم کهیر
  • رفع کننده یبوست
  • افزایش دهنده سلامت قلب
  • ضد التهاب
  • تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر
  • کاهش دهنده استرس و اضطراب
  • ضد میکروب
  • مقابله کننده با باکتری های مسئول عفونت های دستگاه ادراری
  • میکروب کش و مفید برای درمان بیماری های گوارشی



409c6619-67d7_.jpg

شرایط نگهداری و مصرف

پودر تخم گشنیز را دور از رطوبت و محیط های مرطوب نگهداری کنید زیرا رطوبت باعث ایجاد چسبندگی و گوله گوله شدن در ادویه جات می شود.

برای حفظ کیفیت پودر تخم گشنیز آن را دمای پایین تر از 25 درجه سانتی گراد نگهداری کنید.

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف
این مطلب مفید بود ؟80