طرز تهیه سس فرانسوی خوشمزه خانگی
سُس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزهدادن به انواع غذاها به کار میرود. سس انواع مختلفی دارد که سس فرانسوی یکی از خوشمزه ترین آنها است. سس فرانسوی در تمامی سوپر مارکت ها و فروشگاه ها موجود می باشد اما می توانید این سس بی نظیر را در خانه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. در این بخش از آشپزخانه نمناک شما را با طرز تهیه سس فرانسوی آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه سس فرانسوی
مواد لازم | میزان لازم |
آب نصف | پیمانه |
سرکه( سرکه بالزامیک یا ساده یا سرکه سیب ) | نصف پیمانه |
پودر عصاره مرغ خرد شده به جای پودر آرومات | 1 عدد |
سس خردل فرانسوی یا سس دیژون | یک ق غ |
روغن زیتون | یک پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |

طرز تهیه سس فرانسوی
مرحله اول:برای تهیه سس فرانسوی آب، سرکه و خردل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کن را روشن کنید تا به خوبی ترکیب شود.
مرحله دوم:به جای پودر آرومات که در سس فرانسوی استفاده می شود، پودر عصاره مرغ را بریزید.
مرحله سوم:زمانی که مخلوط کن در حال کار کردن و ترکیب مواد است، از بالا داخل ظرف مخلوط کن روغن زیتون را آرام آرام اضافه کنید.
مرحله چهارم:در صورت تمایل از نمک و فلفل استفاده کنید.
سس فرانسوی شما آماده است، می توانید با غذا و سالاد خود میل فرمایید نوش جان....

نکات مهم
- اگر می خواهید سس فرانسوی را به مصرف سالادهای سبز برسانید، می توانید سس مایونز را با سس گوجه فرنگی , شکر, سرکه, نمک و فلفل مخلوط کنید تا سس فرانسوی به دست آید.
- در حالت عادی روغن با مایعات ترکیب نمیشود و آب زیر و روغن روی ترکیب می ایستد، سس خردل رل کاتالیزور این سس را ایفا میکند و مانع از بریدن سس می شود و باعث ترکیب آب و سرکه با روغن زیتون می شود.
- به جای خردل میتوانید از عصاره قره قوروت یا عصاره تمرهندی استفاده کنید اما سس رنگ زیبایی نخواهد داشت.
- برای اینکه سس بریده نشود و روغن از سس جدا نباشد، روغن زیتون را کم کم به مخلوط کن بیافزایید.
- هر 1 قاشق سوپ خوری سس فرانسوی هفتاد و پنج گرم کالری انرژی دارد.
- سس فرانسوی به عنوان چاشنی برای انواع سالاد، استیک ، مرغ و انواع غذاهای گوشتی استفاده میگردد.
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف