مواد لازم برای کیک خرما و گردو
- گردوی خرد شده:15 گرم یا یک قاشق سوپخوری
- خرمای پوست و هسته گرفته و خرد شده : 25 گرم یا 2 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ کامل به علاوه یک عدد سفیده تخم مرغ : 1 عدد
- وانیل : نصف قاشق چایخوری
- پودر قند:2 قاشق سوپخوری سر خالی
- آرد سبوس دار ( مانند آرد نان سنگک) :20 گرم یا 3 قاشق سوپخوری
- پودر کاکائو : 1 قاشق سوپخوری
- شیر کم چربی : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک خرما و گردو
ابتدا زرده تخم مرغ و وانیل را درکاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا غلیظ شده و رنگ آن کرم شود.
سپس آرد و پودر کاکائوی الک شده را افزوده و به کمک یک قاشق مواد را با هم مخلوط نمایید .
در ادامه شیر را به تدریج افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.
سفیده ها را در کاسه دیگری بریزید و با هم زن خوب بزنید تا سفت شده و به رنگ سفید در آید.
سپس به مخلوط اول اضافه نموده و با قاشق هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مخلوط گردو و خرمای خرد شده را داخل قالب بریزید و خوب صاف کنید.
سپس مایه کیک را افزوده و برای 40 الی 45 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید.
نکات تکمیلی در مورد کیک خرما و گردو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
کیک خرما و گردو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟ سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال