ابتدا گوشت را چرخ کرده و در کاسه ای بریزید ، سپس سیر را رنده کرده و اضافه نمایید. در ادامه تخم مرغ را در کاسه ای هم بزنید و روی گوشت بریزید.
نمک ، پودر فلفل سیاه و نیمی از جعفری خرد شده و دو تا سه قاشق پنیر پارمزان را افزوده و در آخر پودر نان سوخاری را بریزید و همه مواد را بخوبی مخلوط نموده و ورز دهید.
دستان خود را مرطوب کرده و مایه کوفته را به شکل توپ های کوچک حالت داده و در یک بشقاب بچینید و کنار بگذارید.
تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا گرم شود ، سپس کوفته ها را داخل تابه بریزید و سرخ نمایید.
بعد از اینکه همه کوفته ها سرخ شدند یک لیوان آب بریزید و اجازه دهید بخوبی بپزد و آب آن کم شود.
در این فاصله پاستا را در قابلمه آب جوش بریزید و آن را طبق دستور روی بسته پخته و آبکش کنید.
در دو دقیقه آخر پخت کوفته ها، گوجه گیلاسی ها را شسته و بریزید تا کمی نرم شوند سپس از روی حرارت بردارید.
پاستا را بعد از آبکش کردن در یک کاسه بزرگ بریزید و کوفته ریزه ها را به همراه سس آن با پاستا مخلوط نمایید.
باقی مانده جعفری ، باقی مانده پنیرپارمزان ، پنیر موتزارلا، کمی نمک و فلفل را به پاستا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید، سپس در ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.
