مواد لازم برای کیک عسلی
- کره :225 گرم
- شکر: 225 گرم
- تخم مرغ زده شده:3 عدد
- بادام آسیاب شده : 225 گرم
- پرتقال :2 عدد
- آرد : 115 گرم
- بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
- نمک: به میزان کم (نوک انگشت)
طرز تهیه کیک عسلی
ابتدا پوست دو عدد پرتقال را گرفته و رنده کنید، سپس آب آن را بگیرید و کنار بگذارید.
کاسه بزرگی بردارید و کره را داخل آن بریزید، شکر را افزوده و با کمک هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.
در مرحله بعد سه عدد تخم مرغ را در کاسه دیگری بشکنید و هم بزنید تا باز شود، سپس به مخلوط بالا اضافه نمایید.
در ادامه بادام آسیاب شده را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید، سپس آب و پوست رنده شده پرتقال را به همراه آرد ، نمک و بکینگ پودر به مواد فوق بیافزایید.
مایه کیک را بخوبی مخلوط نموده و در قالب مورد نظر بریزید و برای 75 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.
نکات تکمیلی در مورد کیک عسلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15دقیقه میباشد .
کیک عسلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402