طرز تهیه “کیک عسلی” خوشمزه و مورد پسند همه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/9075c01a-ecbc_.jpg

مواد لازم برای کیک عسلی

  • کره :225 گرم
  • شکر: 225 گرم
  • تخم مرغ زده شده:3 عدد
  • بادام آسیاب شده : 225 گرم
  • پرتقال :2 عدد
  • آرد : 115 گرم
  • بیکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
  • نمک: به میزان کم (نوک انگشت)


4c9d9eb4-e8a5_.jpg

طرز تهیه کیک عسلی

ابتدا پوست دو عدد پرتقال را گرفته و رنده کنید، سپس آب آن را بگیرید و کنار بگذارید.

کاسه بزرگی بردارید و کره را داخل آن بریزید، شکر را افزوده و با کمک هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعد سه عدد تخم مرغ را در کاسه دیگری بشکنید و هم بزنید تا باز شود، سپس به مخلوط  بالا اضافه نمایید.

در ادامه بادام آسیاب شده را افزوده و همه مواد را با هم مخلوط نمایید، سپس آب و پوست رنده شده پرتقال را به همراه آرد ، نمک و بکینگ پودر به مواد فوق بیافزایید.

مایه کیک را بخوبی مخلوط نموده و در قالب مورد نظر بریزید و برای 75 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.



a9d66656-63bc_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کیک عسلی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 15دقیقه میباشد .
کیک عسلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟109