سپس داخل ظرفی گلبرگ ها را ریخته و مقداری آب سرد روی آن بریزید تا روی گل ها را بپوشاند.
یک کیلوگرم از یخ را داخل آب بریزید و بگذارید تا به مدت 2 ساعت داخل آب باقی بماند.
گلبرگ ها را نیم ساعت به نیم ساعت زیر و رو کنید تا گلبرگ های رویی خشک نشوند.
بعد از 2 ساعت خیس دادن گلبرگ ها ، آنها را داخل آبکش بریزید و زیر شیر آب سرد قرار دهید.
سپس دوباره داخل ظرف ریخته و به مدت یک ساعت در ظرف آب یخ نگه دارید.بعد مجددا آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید.
این کار را دو تا سه بار انجام دهید.
بعد از شستشوی کامل گلبرگ ها با آب سرد ،آنها را داخل یک ظرف مسی بریزید و 2 لیوان آب به آنها اضافه کنید.و بگذارید به مدت 40 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود.
بعد از پخت مارمالاد ، بگذارید تا سرد شود و بعد آن را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
سپس ترکیب مخلوط شده را دوباره داخل ظرف بریزید و شکر را به همراه یک لیوان گلاب داخل آن بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید و به مدت 10 تا 12 ساعت داخل یخچال بگذارید.(قاشق چوبی مربا را سیاه نمی کند)
بعد از استراحت چند ساعته مارمالاد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت یک ساعت بپزد.
بعد از پخت یک پارچه سفید نخی را مرطوب کنید و در قابلمه را با آن بپیچانید و به حالت دم کنی روی قابلمه قرار دهید تا یک ساعت دیگر هم مارمالاد روی حرارت بپزد.
سپس حرارت را خاموش کنید. در مرحله آخر رنگ خوراکی را به مارمالاد اضافه کنید و بگذارید تا مارمالاد کاملا خنک شود.