طرز تهیه “پای کدو حلوایی” شیرینی با طعمی دلچسپ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/d76942dc-af95_.jpg

مواد لازم پای کدو حلوایی

  • کدو حلوایی :1 کیلوگرم
  • آرد :250 گرم
  • کره:180 گرم
  • شکر قهوه ای :150 گرم
  • خامه:160 میلی لیتر
  • آب سرد :60 میلی لیتر
  • تخم مرغ :2 عدد
  • پودر قند :برای تزیین
  • پودر دارچین:برای تزیین
  • خامه فرم گرفته:برای سرو


1ac6c383-755c_.jpg

طرز تهیه  پای کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست آن را بکنید ، سپس خرد کرده و آبپز کنید تا نرم شود. کدوحلوایی پخته شده را له کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس آن را با خامه و تخم مرغ مخلوط نموده و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

در این میان کره را خرد نموده و با آرد مخلوط نمایید ،سپس با هم زن خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند، در ادامه آب سرد را افزوده و کمی ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود.

خمیر را روی میز کار پهن کرده و با وردنه باز کنید تا نازک شده و به ضخامتی حدود نیم سانتی متر برسد.

در ادامه خمیر را داخل قالب پای پهن کرده و روی آن را بپوشانید و برای نیم ساعت در یخچال نگهداری کنید .

بعد از نیم ساعت قالب را از یخچال بیرون آورده و مخلوط کدو حلوایی را روی خمیر بریزید و برای 20 الی 25 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.

بعد از اینکه پای کدو حلوایی پخت آن را از فر بیرون آورده و اجازه دهید تا خنک شود، سپس از قالب خارج کرده و با خامه تزیین کنید، در آخر دارچین و پودر قند را بپاشید و سرو نمایید.



5640c3a9-aadd_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پای کدو حلوایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد .
پای کدو حلوایی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟183