مواد لازم برای کوکی خرما و گردو
- خرما:300 گرم
- تخم مرغ بزرگ:3 عدد
- آرد همه منظوره :2 پیمانه
- گردو :2 پیمانه
- روغن مایع :2/3 پیمانه
- شکر :140 گرم
- کشمش سیاه :½ پیمانه
- کشمش طلایی :½ پیمانه
- آب لیموترش تازه :2 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر :2 قاشق چای خوری
- وانیل:2 قاشق چای خوری
- نمک زبر:½ قاشق چای خوری
- دارچین : ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه کوکی خرما و گردو
ابتدا آرد و بکینگ پودر را در کاسه ای بریزید و مخلوط نمایید. در ادامه کشمش، گردو و خرمای خرد شده را بیافزایید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
تخم مرغ ها را در کاسه ای دیگر بشکنید و به همراه نصف پیمانه شکر هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس روغن، وانیل ، نمک و آب لیمو ترش را افزوده و هم بزنید.
در ادامه مخلوط تخم مرغ و مخلوط آرد را با هم ترکیب کرده و هم بزنید تا مایه کوکی یکدست و صاف شود.
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر کوکی را با کمک یک قاشق با فاصله در سینی بریزید و حالت دهید.
دو قاشق شکر و دارچین را با هم مخلوط کرده و روی کوکی ها بپاشید، سینی را برای یک ربع در فری که با دمای 176 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کوک ها پخته و طلایی شوند.
نکات تکمیلی در مورد کوکی خرما و گردو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
کوکی خرما و گردو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟