مواد لازم فریتاتای انگشتی کدو و هویج
- کدوی سبز رنده شده:نصف پیمانه
- هویج رنده شده:نصف پیمانه
- زردک (هویج جنگلی) رنده شده:نصف پیمانه
- پنیر پارمزان رنده شده:40 گرم
- تخم مرغ :3 عدد
- تره فرنگی (خردشده):2 عدد
- جعفری خردشده:2 قاشق غذاخوری
- آرد:1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون :2 قاشق چای خوری
- کره آب شده:برای چرب کردن ظرف

طرز تهیه فریتاتای انگشتی کدو و هویج
ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید ، سپس هویج ، تره فرنگی ، کدو و زردک را چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود.
پنیر ، جعفری ، آرد و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید. سپس سبزیجات پخته شده را افزوده و با هم مخلوط نمایید.
در این فاصله قالب را با مقداری کره چرب کرده و با کاغذ روغنی کل قالب را بپوشانید. مواد را داخل قالب بریزید و برای 12 دقیقه در فر قرار دهید تا با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزد.
( بهتر است قبل از شروع کار فر را روشن کنید تا گرم شود.)بعد از پخته شدن غذا آن را از قالب خارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای انگشتی کدو و هویج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
فریتاتای انگشتی کدو و هویج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده