مواد لازم برای چاشنی زیتون
- 20 عدد زیتون
- 1 پیمانه جعفری
- 2 قاشق سوپ خوری نعناع
- 1/2 فنجان روغن زیتون
- 2 قاشق سوپ خوری سرکه
- به میزان لازم نمک و فلفل
طرز تهیه چاشنی زیتون
جعفری و نعناع را پس از تمیز کردن و شستن در آبکش بریزید تا آب آن کشیده شود. سپس آنها را درشت خرد کنید و به همراه 20 عدد زیتون ، سرکه و روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.این چاشنی را میتوانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید و قبل از سرو چند دقیقه ای در دمای اتاق قرار دهید.
نکات
- جعفری ها و نعناع را درشت خرد کنید.
- این چاشنی می تواند تا یک هفته در یخچال نگهداری شود.
- قبل از سرو، بگذارید کمی در دمای اتاق بماند.
نکات تکمیلی در مورد چاشنی زیتون
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی