مواد لازم برای دلسه دلچه
- شیر پرچرب:4 پیمانه (1 لیتر)
- شکر سفید:3/4 پیمانه (150 گرم)
- شربت ذرت یا گلوکز :2 قاشق غذاخوری
- بیکینگ سودا :1/2 قاشق چای خوری
- نمک :1/8 قاشق چای خوری
- اسانس وانیل خالص :1 قاشق چای خوری
دلسه دلچه خوشمزه و دلچسب
طرز تهیه دلسه دلچه
ابتدا یک قابلمه بزرگ بردارید و شکر، شیر، بکینگ سودا، نمک و کرون سیروپ را بریزید و با هم مخلوط کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و مواد را مدام هم بزنید تا بجوشد در این مرحله شعله را کم کرده و مدام هم بزنید تا شیر ته نگیرد و مواد به دیواره و کف قابلمه نچسبد.
مواد را تا جایی هم بزنید که رنگ آن قهوه ای طلایی شده و کمی غلیظ و سفت گردد، در این مرحله قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.
سپس هم بزنید تا مواد یکدست و صاف شود، اگر مواد گلوله گلوله شده بود میتوانید آن را از صافی عبور دهید تا یکدست شود.
دلسه دلچه آماده است، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و تا موقع صرف در یخچال بگذارید تا خنک شده و خودش را بگیرد.
پخت دلسه دلچه خانگی
نکات تکمیلی در مورد دلسه دلچه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
دلسه دلچه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال