مواد لازم کوکوی اسفناج :
- تره فرنگی :2 عدد
- اسفناج تازه :175 گرم
- تخم مرغ :5 عدد
- پیازچه :4 عدد
- سبزی کوکو :151 گرم (حدود 3 مشت)
- گردو :21 گرم
- نمک و فلفل :به مقدار لازم
- روغن مایع مخصوص سرخ کردنی :به مقدار لازم

دستور تهیه کوکوی اسفناج :
برای تهیه کوکوی اسفناج قبل از هر کاری بایستی اسفناج و تره فرنگی را خرد کنید .
همچنین پیازچه ها را به شکل ساطوری خرد کرده و کمی روغن (تقریبا 1 قاشق)داخل یک ماهیتابه بریزید تا داغ شود و بعد تره فرنگی های خرد شده را کمی داخل روغن تفت دهید.
سپس اسفناج های خرد شده را به تره فرنگی اضافه کرده و بگذارید 3 دقیقه روی حرارت متوسط مانده و کمی نرم شود.
در مرحله بعدی تخم مرغ ها را بهم بزنید و پیازچه،تره فرنگی،اسفناج و سبزی کوکو را به آن اضافه کنید و در نهایت فلفل و نمک و گردوی خرد شده را نیز به مواد بیافزایید.
پس از اینکه همه افزودنی های مواد را تکمیل کردید مواد را داخل ماهیتابه حاوی روغن داغ که حدودا 3 قاشق غذاخوری کافی است بریزید .
درب ماهیتابه را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد و بعد پشت و رو کنید تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود و در نهایت می توانید سرو و تزیین کرده و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد کوکوی اسفناج
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25دقیقه میباشد .
کوکوی اسفناج را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه یکشنبه 4 دی 1401 | فال امروز | فال روز مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!