طرز تهیه پای سیب
آشپزخانه نمناک
آموزش شیرینی پزی
مواد لازم برای تهیه خمیر پای:
آرد 2 فنجان
نمک 1 قاشق چایخوری
آب سرد 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر به مقدار لازم برای روی پای سیب
مواد لازم برای داخل پای سیب
شکر 1/3 فنجان
شکر قهوه ای 1/3 فنجان
نمک 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز (هندی) 1 قاشق چایخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
سیب متوسط پوست کنده و خرد شده 6 الی 8 عدد
طرز تهیه:
طرز تهیه خمیر پای سیب :
داخل یک ظرف مواد اولیه خمیر پای را به خوبی مخلوط می کنید و با دست شروع به ورز دادن مواد می کنید.

یک سطح پلاستیکی و یا چوبی را آرد بپاشید و خمیر را بر روی آن با وردنه صاف کنید تا حدی که خمیر با ضخامت مورد نظر برسد.

خمیر را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و اضافه های آن را جدا کنید. خمیر را داخل یخچال قرار دهید تا به اصطلاح کمی خودش را بگیرد.

مواد داخل پای را داخل ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط می کنید.

اضافه های خمیر را به صورت نوارهای باریک برش بزنید تا روی پای را با ان بپوشانید.

خمیر را از داخل یخچال بیرون آورده و مواد پای را داخل آن بریزید.

تخم مرغ را خوب بزنید و با برس به روی مواد بمالید.

خمیرهای نواری را روی پای بچینید و با برس شیر را روی پای بمالید به طوری که شیر پای را کاملا خیس کند.

فر را به مدت 15 دقیقه با درجه ی 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس فر را روی درجه حرارت 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و پای سیب را داخل فر قرار دهید.
45 دقیقه زمان مناسب پخت پای سیب است.
نکات تکمیلی در مورد پای سیب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45دقیقه میباشد .
پای سیب را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال