طرز تهیه “بادمجان سوخاری” ترد و خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/4425609d-21c7_.jpg

مواد لازم برای بادمجان سوخاری

  • بادمجان :2 عدد
  • تخم مرغ :یک عدد
  • آب یا شیر:یک قاشق غذاخوری
  • آرد:به میزان لازم
  • نمک، فلفل و روغن :به میزان کافی


eb86ee00-1b02_.jpg

درست کردن بادمجان سوخاری

طرز تهیه بادمجان سوخاری

بادمجان ها را پس از شستن و پوست گرفتن به صورت حلقه حلقه برش بزنید. مقداری نمک روی آن پاشیده و بگذارید تا یک ساعت بماند.
پس از یک ساعت مجددا بادمجان ها را زیر آب سرد بشویید و بعد داخل آبکشی بریزید تا آب آن برود. در ظرفی تخم مرغ را به همراه مقداری نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر مخلوط کنید.
آرد را در ظرفی بریزید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داغ آن بریزید تا گرم شود.
سپس حلقه های بادمجان را در ابتدا در مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد در آرد بغلتانید و در نهایت در روغن داغ سرخ کنید.
 


f75c9ad2-5b72_.jpg

 بادمجان سوخاری گیاهی

 

نکات تکمیلی در مورد بادمجان سوخاری

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
بادمجان سوخاری را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! تازه عروسی که یک شبه تبدیل به مرد شد!!
این مطلب مفید بود ؟844