طرز تهیه “دسر پاناکوتا با سس میوه”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/38a9ae4f-1da7_.jpg

مواد لازم دسر پاناکوتا با سس میوه

  • شیر:2ونیم پیمانه
  • خامه غلیظ:⅔ پیمانه
  • وانیل خالص:1 قاشق چایخوری
  • ورق ژلاتین :نصف 1 پیمانه
  • شکر:  ⅓ پیمانه

مواد لازم برای روی دسر

  • توت فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر:نصف 1 پیمانه
  • شکر:  ¾  پیمانه



b4028633-03bc_.jpg

طرز تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه

ابتدا شیر را با خامه مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید ، شکر را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد و شکر داخل آن حل شود.در ادامه ژلاتین را افزوده و از روی حرارت بردارید و وانیل را هم بریزید و مخلوط کنید.

مخلوط بالا را در قالب های مورد نظر بریزید و برای حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را خوب ببندد و سفت شود.در این میان سس میوه را آماده کنید.

توت فرنگی ها را خوب شسته و خشک کنید ، سپس به همراه شکر داخل مخلوط کن بریزید و خوب له کنید.مخلوط را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.بعد از اینکه پاناکوتا خوب سفت شد آن را از یخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر برگردانید.

با یک قاشق سس توت فرنگی را روی پاناکوتا بریزید و با یک عدد توت فرنگی سالم آن را تزیین کرده و سرو نمایید.به جای توت فرنگی میتوانید از میوه های دیگر استفاده نمایید.



ff88ea89-948f_.jpg

نکات تکمیلی در مورد دسر پاناکوتا با سس میوه

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
دسر پاناکوتا با سس میوه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس
این مطلب مفید بود ؟639