مواد لازم دسر پاناکوتا با سس میوه
- شیر:2ونیم پیمانه
- خامه غلیظ:⅔ پیمانه
- وانیل خالص:1 قاشق چایخوری
- ورق ژلاتین :نصف 1 پیمانه
- شکر: ⅓ پیمانه
مواد لازم برای روی دسر
- توت فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر:نصف 1 پیمانه
- شکر: ¾ پیمانه

طرز تهیه دسر پاناکوتا با سس میوه
ابتدا شیر را با خامه مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید ، شکر را افزوده و اجازه دهید مواد بجوشد و شکر داخل آن حل شود.در ادامه ژلاتین را افزوده و از روی حرارت بردارید و وانیل را هم بریزید و مخلوط کنید.
مخلوط بالا را در قالب های مورد نظر بریزید و برای حداقل دو ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را خوب ببندد و سفت شود.در این میان سس میوه را آماده کنید.
توت فرنگی ها را خوب شسته و خشک کنید ، سپس به همراه شکر داخل مخلوط کن بریزید و خوب له کنید.مخلوط را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.
سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.بعد از اینکه پاناکوتا خوب سفت شد آن را از یخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر برگردانید.
با یک قاشق سس توت فرنگی را روی پاناکوتا بریزید و با یک عدد توت فرنگی سالم آن را تزیین کرده و سرو نمایید.به جای توت فرنگی میتوانید از میوه های دیگر استفاده نمایید.

نکات تکمیلی در مورد دسر پاناکوتا با سس میوه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
دسر پاناکوتا با سس میوه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس