ابتدا پیازچه و سیر خرد شده را با یک قاشق روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.
سپس کف یک ظرف پیرکس را با کره چرب کرده و پیازچه و سیر را داخل آن بریزید و پخش کنید.گوجه فرنگی را خرد کرده و روی پیازچه و سیر بریزید. جعفری را خرد کرده و اضافه نمایید.
در یک کاسه آرد و شیر را مخلوط کرده و خامه را به تدریج اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل را افزوده و مخلوط را روی سبزیجات بریزید.
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.دارچنا را در فر بگذارید تا به مدت 40 تا 45 دقیقه پخته و برشته شود.
