مواد لازم برای  گواکامول   کدو حلوایی 
- 1.5 قاشق چایخوری:  روغن زیتون 
 - یک پیمانه:کدوحلوایی نگینی خرد شده
 - یک قاشق چایخوری:نمک
 - دو عدد:  آووکادو 
 - نصف پیمانه:پیاز خرد شده
 - 3 قاشق غذاخوری: آب  لیموترش 
 - یک عدد:  فلفل  هالوپینو خرد شده
 - ¼ پیمانه:گشنیز تازه خرد شده
 - نصف پیمانه:تخم کدو حلوایی
 - ¼ قاشق چایخوری: زیره سبز 
 - ¼ قاشق چایخوری:  فلفل سیاه 
 
طرز تهیه گواکامول کدو حلوایی
 ابتدا پوست کدو حلوایی را بکنید دانه های آن را خارج کرده و نگینی خرد کنید. سپس با روغن زیتون و مقداری  نمک  تفت دهید تا سرخ و طلایی شوند.
در ادامه تابه را در فر بگذارید و با حرارت 375 درجه فارنهایت 5 دقیقه بپزید تا برشته شود. سپس کنار بگذارید تا کمی سرد گردد.
در این فاصله هسته آواکادو را بیرون آورده و دور بیندازید. سپس آداکادو را خرد کرده و با آب لیموترش، فلفل ، هالوپینو،  پیاز  خرد شده و کدو حلوایی سرخ شده مخلوط نمایید.
گواکامول کدو حلوایی را کمی با چنگال له کرده و در ظرف مورد نظر بکشید و سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد گواکامول
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه 
 و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
 گواکامول را می توانید در وعده پیش غذا -  سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای  4 نفر  مناسب میباشد . 
 مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!  عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان