طرز تهیه “کرم کاستارد” یک چاشنی خوشمزه برای انواع دسرها

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/456b6497-b284_.jpg

مواد لازم  کرم کاستارد

  • شیر :2 فنجان
  • نشاسته ذرت :2 قاشق سوپخوری
  • شکر :نصف فنجان
  • زرده تخم مرغ :2 عدد 
 

f8f15013-7ec9_.jpg

طرز تهیه کرم کاستارد

خامه را داخل یک قابلمه متوسط بریزید و بر روی حرارت کم  قرار دهید تا خامه کم کم به حرارت 40 درجه برسد.

بعد شعله را خاموش کنید و باترمیلک را داخل آن بریزید و هم بزنید.

سپس خامه مخلوط شده با باترمیلک را در یک ظرف بزرگتر بریزید و روی آن یک نایلون بگذارید طوری که بر رویش آزاد باشد و در یک جای گرم قرار دهید

و برای 24 تا 36 ساعت بماند تا به حالت نیمه مایع در بیاید.

هر 6 یا 8 ساعت آن را یکبار هم بزنید و بچشید. وقتی خامه غلیظ شد و مزه آن به ترشی زد آن را داخل یخچال بگذارید و بعد از چند ساعت آن را استفاده کنید.

کرم فرش آماده شده را میتوانید تا 10 روز در یخچال نگهداری کنید. این سس با قرار گرفتن در مجاورت هوا خشک نمیشود و ظاهر اولیه خودش را برخلاف اغلب سس ها از دست نمیدهد.



609ca586-e078_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کرم کاستارد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کرم کاستارد را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس
این مطلب مفید بود ؟537