مواد لازم میتلف گوشت
- گوشت چرخ کرده بدون چربی:750 گرم
- پیاز سرخ شده :یک عدد متوسط
- تخم مرغ :4 عدد
- سیب زمینی :یک عدد
- شیر:2 فنجان
- تخم گشنیز :یک قاشق مرباخوری
- قارچ:7 عدد
- هویج :1 عدد
- زرشک:دو قاشق غذاخوری
- سس گوجه فرنگی :یک لیوان
- فلفل دلمه :یک عدد
- جعفری:به میزان دلخواه
- پودرسوخاری:یک فنجان
- جوش شیرین:نصف قاشق چایخوری
- نمک ، فلفل و دارچین :به میزان لازم

روش تهیه میتلف گوشت
سیب زمینی و هویج را از قبل نیم پز کرده و به همراه قارچ و فلفل دلمه ای خرد کنید.
کاسه ای بردارید و گوشت را چرخ کرده و داخل آن بریزید ، سپس نمک ، فلفل ، دارچین ، تخم گشنیز ، زرشک و پیاز سرخ شده را افزوده و مخلوط نمایید.
آرد سوخاری را در شیر حل کرده و روی مخلوط گوشت بریزید و هم بزنید، زرده ها و سفیده های تخم مرغ ها را داخل ظرف های جداگانه بریزید و مخلوط کنید.
ابتدا زرده ها را داخل مخلوط گوشت بریزید و خوب ورز دهید.
سپس سفیده ها را بخوبی هم بزنید و به مخلوط گوشت بیافزایید و ورز دهید، قالب را از قبل چرب کرده و کمی پودر سوخاری بپاشید.
نیمی از مواد گوشتی را داخل قالب بریزید و آن را صاف کنید ، سپس سیب زمینی، هویجی قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را بریزید و باقی گوشت را افزوده و روی آن را صاف کنید.
فر را با دمای 175 درجه روشن کرده و قالب را ابتدا داخل قابلمه ای حاوی آب جوش قرار داده و سپس در فر بگذارید.
بعد از اینکه میتلوف بخوبی پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.
سپس روی آن را با سس قرمز بپوشانید و بعد از برش زدن و در ظرف مورد نظر بچینید و با جعفری تزیین کرده و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد میتلف گوشت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
میتلف گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده