مواد لازم برای ساندویچ مرغ بریان
- روغن کانولا :یک قاشق غذاخوری
- پیاز ریز خرد شده :یک عدد بزرگ
- سیر له شده :3 حبه
- سس گوجه فرنگی :420 گرم
- رب گوجه فرنگی :¼ پیمانه
- آب :½ پیمانه
- سرکه سیب :½ پیمانه
- شهد یا عسل :5 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه :¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه ساندویچ مرغ بریان ی
ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید ، سیر را له کرده و اضافه نمایید و تفت دهید. در ادامه رب گوجه و سس گوجه را افزوده و تفت دهید تا رنگ دهد.
در مرحله بعد سرکه ، شهد، آب و فلفل را افزوده و شعله را زیاد کنید تا مواد بجوشد. سپس شعله را کم کنید تا سس غلیظ شده و جا بیافتد.
در این فاصله مرغ را ریش ریش کرده و به سس اضافه نمایید و اجازه دهید چند دقیقه دیگر بپزد تا آب آن کشیده شده و مرغ طعم بگیرد.
داخل هر نان ساندویچ مقداری از مخلوط مرغ قرار داده و در صورت تمایل چند برگ کاهو و یا کلم خرد شده بریزید و با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد ساندویچ مرغ بریان
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
ساندویچ مرغ بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟