طرز تهیه تصویری چیکن ساتای

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/280ea7b4-bd5d_.jpg

طرز تهیه چیکن ساتای

آشپزخانه نمناک

 مواد لازم:

سینه ی مرغ  2 عدد

سویا سس  4 قاشق چای خوری

آب لیمو ترش   4 قاشق چایخوری

روغن گیاهی (آفتابگردان )    4 قاشق چایخوری

زردچوبه  2 قاشق چایخوری

گشنیز  4 قاشق چایخوری

زیره  2 قاشق چایخوری



b2c5f89d-94e5_.jpg

طرز تهیه:

ابتدا گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و در اندازه ی متوسط خرد کنید. فیله های مرغ خرد شده را سیخ بزنید و به سراغ تهیه سس چیکن ساتای بروید.



16f0d2b4-a8ff_.jpg

 

 ادویه ها و مواد اولیه دیگر را در ظرفی مخلوط کنید تا مایعی تقریبا غلیظ و یکدست به دست آید.



4959cea3-6041_.jpg

 

فیله های مرغ سیخ زده شده را با یک برس به مخلوط مواد و ادویه ها آغشته کنید و بعد از اینکه چیکن ها کاملا به سس اغشته شدند به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه دار شوند.



ca505cc8-d5b5_.jpg

 

 بعد از یک ساعت چیکن ساتای را از یخچال خارج کنید و با دقت کباب کنید.



eac151b9-7460_.jpg

 

نکات تکمیلی در مورد چیکن ساتای

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
چیکن ساتای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟834