طرز تهیه “خورش استانبولی” یک غذای ساده در عین حال خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/cb7135cb-268f_.jpg

مواد لازم برای  خورش استانبولی

  •  گوشت گوسفندی :300 گرم
  •   سیب زمینی استانبولی :400 گرم
  •  پیاز متوسط :یک عدد، ساطوری شده
  •   گوجه فرنگی متوسط:4 عدد، رنده شده
  •   رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
  •  نمک و فلفل قرمز :به میزان لازم
  •  روغن :4 قاشق غذاخوری
  •  زردچوبه :یک قاشق چای خوری


fa2d520b-4753_.jpg

طرز تهیه خورش استانبولی

ابتدا گوشت و پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن در قابلمه مورد نظر تفت دهید تا گوشت نیم  پز شده و تغیر رنگ دهد.

در این مرحله زردچوبه را افزوده و تفت دهید تا به گوشت عطر و رنگ دهد، سپس رب را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود.

پوره گوجه فرنگی را بریزید و بعد از چند تفت آب جوش را بریزید و خورشت را برای 3 ساعت بپزید.

در طول پخت خورشت آب آن را چک کنید اگر کم بود اضافه نمایید.

در نیم ساعت آخر سیب زمینی ها را پوست گرفته و قاچ کنید و داخل خورشت بیاندازید.

زمانی که گوشت بخوبی پخت و خورشت جا افتاد نمک و فلفل را افزوده و در صورت تمایل کمی دارچین بریزید تا عطر خوبی به غذا دهد.

خورشت استانبولی آماده است آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با برنجی که از قبل آماده کرده اید میل نمایید.

نکات تکمیلی در مورد خورش استانبولی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
خورش استانبولی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟242