مواد لازم ترشی زنجبیل
- زنجفیل تازه:450 گرم
- سرکه سفید:2 پیمانه
- شکر دانه ریز:¾ پیمانه
- نمک:1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی زنجبیل
ابتدا زنجبیل ها را تمیز بشوید و یک لایه نازک از پوستش را بگیرد و برجستگی های سیاه روی آ« را با چاقوی تیز بردارید تا کاملا سطح آن تمیز و یکدست شود.
سپس به اندازه دلخواه به صورت خیلی نازک با چاقو یا پوست کن ببرید.
روی زنجبیل ها نمک بریزید و در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و بگذارید تا یک ساعت در شیشه بماند.
بعد از یک ساعت زنجبیل ها را بیرون بیاورید و روی دستمال تمیزی بریزید.
سرکه و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
سپس زنجبیل ها را به آن اضافه کنید تا به رنگ صورتی در بیاید.
زنجبیل ها را داخل شیشه آماده شده بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در آن را محکم ببندید و با سلفون روی در آن را بپوشانید تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند.
بعد از خنک شدن ترشی آن را داخل یخچال قرار دهید.
نکته:
گرچه طرز تهیه این ترشی آسان است اما 1 ساعت زمان استراحت برای زنجفیلهایی که نمکپاش کردهاید نیاز دارید.
برای 6 ماه ترشی زنجفیل را می توانید در یخچال نگه دارید.

نکات تکمیلی در مورد ترشی زنجبیل
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
ترشی زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده