نحوه درست کردن ترشی زنجبیل خوشمزه

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/1e05e9e8-6f80_.jpg

مواد لازم ترشی زنجبیل

  • زنجفیل تازه:450 گرم
  • سرکه سفید:2 پیمانه
  • شکر دانه ریز:¾ پیمانه
  • نمک:1 قاشق غذاخوری



36277da2-b4c3_.jpg

طرز تهیه ترشی زنجبیل

ابتدا زنجبیل ها را تمیز بشوید و یک لایه نازک از پوستش را بگیرد و برجستگی های سیاه روی آ« را با چاقوی تیز بردارید تا کاملا سطح آن تمیز و یکدست شود.

سپس به اندازه دلخواه به صورت خیلی نازک با چاقو یا پوست کن ببرید.

روی زنجبیل ها نمک بریزید و در یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و بگذارید تا یک ساعت در شیشه بماند.

بعد از یک ساعت زنجبیل ها را بیرون بیاورید و روی دستمال تمیزی بریزید.

 سرکه و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

سپس زنجبیل ها را به آن اضافه کنید تا به رنگ صورتی در بیاید.

زنجبیل ها را داخل شیشه آماده شده بریزید و روی آن را با سرکه پر کنید و در آن را محکم ببندید و با سلفون روی در آن را بپوشانید تا هوا به داخل شیشه نفوذ نکند.

بعد از خنک شدن ترشی آن را داخل یخچال قرار دهید.

نکته:

گرچه طرز تهیه این ترشی آسان است اما 1 ساعت زمان استراحت برای زنجفیل‎هایی که نمک‎پاش کرده‎اید نیاز دارید.
برای 6 ماه ترشی زنجفیل را می ‎توانید در یخچال نگه دارید.



cb7dd91c-43fc_.jpg

نکات تکمیلی در مورد ترشی زنجبیل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
ترشی زنجبیل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده
این مطلب مفید بود ؟350