کیک های آینه ای مرمرین
هنر اشپزی چشمگیر شیرینی پز روسی :
شیرینی پز روسی " اولگا " با کیک های آینه ای مرمرین خود خلاقیت جدید و زیبایش را در شبکه های اجتماعی در معرض دید همگان قرار داد .



او برای تهیه روکش آینه ای کیک ها 20 گرم ژلاتین را با 120 گرم آب مخلوط کرده، سپس 300 گرم گلوکوز، 300 گرم شکر و 200 گرم آب را جداگانه ترکیب کرده سپس 200 گرم شیرعسلی را هم به آنها اضافه کرده و در آخر 300 گرم
شکلات و رنگ خوراکی اضافه کرده و تا از بین رفتن تمام حباب ها آن را هم زده و در دمای 35 درجه حرارت داده تا کیک های رویایی زیر را پوشش دهد.
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402