شاهکار اشپز روسی با کیک های مرمرین و اینه ای

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/41ad9222-9969_.jpg

کیک های آینه ای مرمرین

هنر اشپزی چشمگیر شیرینی پز روسی :

شیرینی پز روسی " اولگا " با کیک های آینه ای مرمرین خود خلاقیت جدید و زیبایش را در شبکه های اجتماعی در معرض دید همگان قرار داد .

 



e233fd9f-f5c6_.jpg

 



7e494ded-f6d1_.jpg

 

 



9c5fa06a-0423_.jpg

او برای تهیه روکش آینه ای کیک ها 20 گرم ژلاتین را با 120 گرم آب مخلوط کرده، سپس 300 گرم گلوکوز، 300 گرم شکر و 200 گرم آب را جداگانه ترکیب کرده سپس 200 گرم شیرعسلی را هم به آنها اضافه کرده و در آخر 300 گرم

شکلات و رنگ خوراکی اضافه کرده و تا از بین رفتن تمام حباب ها آن را هم زده و در دمای 35 درجه حرارت داده تا کیک های رویایی زیر را پوشش دهد.

عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟386