طرز تهیه ساندویج سنتی “بوریتو” با برنج و مرغ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/9290c010-b70d_.jpg

 مواد لازم برای بوریتو با برنج و مرغ

  • برنج :90گرم
  • روغن :1قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده :1عدد
  • میخک پودر شده  :نصف قاشق چایخوری
  • پودر اورگانو :1قاشق چایخوری
  • گوجه فرنگی رنده شده :200گرم
  • سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست :2 قطعه
  • پنیر چدار رنده شده :150گرم
  • تورتیلا با آرد سفید :8عدد
  • نمک :به میزان لازم


e64a5642-5d8f_.jpg

طرز تهیه بوریتو با برنج و مرغ

ابتدا نان های ترتیلا را کمی مرطوب کرده و در یک دستمال قرار دهید تا نرم شود.

سینه مرغ را پخته و آن را خرد نمایید.برنج را شسته و در آب جوش بریزید و بعد از اینکه کمی نرم شد آبکش کنید.

یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید، در ادامه پودر میخک و اورگانو را افزوده و تفت دهید.

در مرحله بعد گوجه فرنگی را رنده کرده و بریزید.برنج را هم اضافه نمایید و اجازه دهید مواد پخته و آب آن خشک شود.

مرغ پخته شده را هم بریزید و در آخر پنیر چدار رنده شده را بیافزایید.

بعد از اینکه مواد پخت و جا افتاد از روی شعله بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

وسط هر نان مقداری از سس را بریزید و بپیچید.سپس در یک ظرف مخصوص فر بچینید و برای چند دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا گرم شود.

بوریتوها را از فر خارج کرده و گرم میل کنید.



f7486b02-d234_.jpg

نکات تکمیلی در مورد بوریتو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
بوریتو را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟
این مطلب مفید بود ؟182