مواد لازم برای بوریتو با برنج و مرغ
- برنج :90گرم
- روغن :1قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده :1عدد
- میخک پودر شده :نصف قاشق چایخوری
- پودر اورگانو :1قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی رنده شده :200گرم
- سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست :2 قطعه
- پنیر چدار رنده شده :150گرم
- تورتیلا با آرد سفید :8عدد
- نمک :به میزان لازم
طرز تهیه بوریتو با برنج و مرغ
ابتدا نان های ترتیلا را کمی مرطوب کرده و در یک دستمال قرار دهید تا نرم شود.
سینه مرغ را پخته و آن را خرد نمایید.برنج را شسته و در آب جوش بریزید و بعد از اینکه کمی نرم شد آبکش کنید.
یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید، در ادامه پودر میخک و اورگانو را افزوده و تفت دهید.
در مرحله بعد گوجه فرنگی را رنده کرده و بریزید.برنج را هم اضافه نمایید و اجازه دهید مواد پخته و آب آن خشک شود.
مرغ پخته شده را هم بریزید و در آخر پنیر چدار رنده شده را بیافزایید.
بعد از اینکه مواد پخت و جا افتاد از روی شعله بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
وسط هر نان مقداری از سس را بریزید و بپیچید.سپس در یک ظرف مخصوص فر بچینید و برای چند دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا گرم شود.
بوریتوها را از فر خارج کرده و گرم میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد بوریتو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
بوریتو را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟