مواد لازم سالاد ذرت و پیازچه
- ذرت پخته شده (850 گرم)
- پیازچه خرد شده (3 ساقه)
- سرکه سفید (3 قاشق غذاخوری)
- روغن زیتون (2 قاشق غذاخوری)
- ترخون ریز خرد شده (1 قاشق غذاخوری)
- نمک درشت (به میزان لازم)
- فلفل آسیاب شده ( به میزان لازم)

طرز تهیه سالاد ذرت و پیازچه
برای درست کردن این سالاد ابتدا پیازچه ها را حلقه حلقه خرد کنید. ترخون تازه را ساطوری کنید و ذرت را از قبل بپزید و بگذارید خنک شود و آب آن برود ، حالا همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و خوب مخلوط کنید.
در آخر فلفل ، سرکه و نمک را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید و سالاد را داخل یخچال بگذارید .
چند ساعت قبل از سرو سالاد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد.

نکات تکمیلی در مورد سالاد ذرت
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
سالاد ذرت را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
پدرشوهر مادرشوهر واقعی جنیفر لوپز+ عکس عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان