مواد لازم مرغ با سس سویا و بادام هندی
- سس سویا:2 قاشق غذاخوری
- سینه مرغ:4 عدد
- آبلیموی تازه :2 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت:1 قاشق چایخوری
- فلفل دلمه ای قرمز فیله شده:1 عدد
- پیازچه خرد شده :1 دسته ( 6 عدد)
- سیر باریک خرد شده:3 حبه
- زنجفیل تازه :1 قطعه 5 سانتیمتری
- بادام هندی بو داده:⅓ پیمانه
- فلفل سیاه :به مقدار نیاز

طرز تهیه مرغ با سس سویا و بادام هندی
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و در کاسه بزرگی بریزید، سپس سس سویا ، نشاسته ، آبلیمو و فلفل سیاه را در ظرف کوچکی مخلوط کرده و روی مرغ ها بریزید.
فلفل دلمه ای ، پیازچه ، سیر و زنجبیل را خرد کرده و به مخلوط مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید.
مخلوط مرغ را به ظرف مخصوص مایکروویو منتقل کرده و برای 10 دقیقه با دربسته و بالاترین دما آن را بپزید.
در میانه پخت مرغ ها را برگردانید و فرآیند پخت را ادامه دهید، اگر بعد از این مدت زمان مرغ ها را تست کردید و دیدید هنوز نیاز به پخت دارد آن را به مایکروویو برگردانید و اجازه دهید کاملا بپزد.
خوراک را در ظرف مناسب بریزید و بادام های بو داده را روی آن بپاشید و میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد مرغ با سس سویا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
مرغ با سس سویا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف