پخت شیرینی برنجی در مایکروویو
تهیه شیرینی برنجی در مایکروویو
برای پخت شیرینی ابتدا لازم است دستگاه مایکروویو را گرم کنید و برای این کار کلید پیش گرمایش کانوکشن را روی دمای 150 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
سپس آرد گندم را به همراه آرد برنج ، هل و بیکینگ پودر با کره مخلوط کنید و هم بزنید تا به صورت خرده های نان در بیایند.
در ظرفی دیگر تخم مرغ را بشکنید و با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم یکدست شوند. بعد پودر قند و گلاب را هم به آن اضافه کنید.
سپس تخم مرغ را به مخلوط آرد بیافزایید و خوب هم بزنید تا به شکل خمیر نرم و یکدستی دربیاید.
خمیر بدست آمده را داخل یک عدد کیسه فریزر قرار دهید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت کند.
بعد از ور آمدن خمیر ، از آن به اندازه یک فندق بزرگ جدا کنید و در دستتان گرد کنید و داخل ظرف مناسب پخت شیرینی قرار دهید.
و یا می توانید برای تزئین روی شیرینی از مهر چوبی استفاده کنید، فقط باید دقت کنید که مهر را بر روی خمیر خیلی فشار ندهید، چون این کار باعث ترک خوردن شیرینی ها میشود. بعد روی خمیر کمی تخم خرفه بپاشید.
وقتی شیرینی ها را داخل ظرف چیدید ، آن را روی سهپایه کوتاه فلزی در مایکروویو قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه با دمای 150 درجه سانتی گراد بپزد و زیر شیرینی کمی طلایی شود.