مواد لازم برای نان سیر هندی
- خمیر نان معمولی : یک عدد
- سیر : 3حبه
طرز تهیه نان سیر هندی
ابتدا سه حبه سیر را رنده کرده و با خمیر نان مخلوط نمایید ، خمیر را برای مدتی کنار بگذارید تا ورآید و حجم آن دو برابر گردد.
خمیر را بعد از استراحت به شکل توپ های کوچک تقسیم نموده و روی آن را بپوشانید و برای 20 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا استراحت نماید.
هر خمیر را به کمک وردنه روی یک سطح آردپاشی شده باز کنید تا به ضخامتی حدود یک و نیم سانتی متری برسد.
خمیر ها را قالب زده و داخل یک تابه نسوز پهن کنید، ظرفی را آب کرده و تابه را داخل آن قرار دهید و در فری که با دمای 450 درجه فارنهایت گرم شده بپزید.
بعد از حدود 20 دقیقه زمانی که نان ها برشته و طلایی شدند آن ها را از فر خارج کرده و سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد نان سیر هندی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
نان سیر هندی را می توانید در وعده پیش غذا - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال