مواد لازم برای کیک ریواس
- تخم مرغ :3 عدد
- آرد :یک لیوان
- شکر :1/3 لیوان
- وانیل :1/2 قاشق مرباخوری
- ریواس خرد شده :1/3 لیوان
دستور کیک ریواس
طرز تهیه کیک ریواس
ابتدا دو عدد سفیده تخم مرغ را با همزن برقی خوب بزنید تا پف کرده و حالت ابری پیدا کند طوری که اگر ظرف را برگردانید سفیده از آن بیرون نریزد.
زرده ها را به همراه شکر با همزن برقی خوب بزنید تا حالت کرم پیدا کرده و کشدار شود.
در مرحله بعد وانیل را افزوده و آرد را در چند مرحله روی مواد الک کرده و مخلوط نمایید.
در ادامه سفیده زده شده را به تدریج به مواد افزوده و به آرامی مخلوط نمایید تا پف مواد از بین نرود.
در مرحله پایانی ریواس های خرد شده را بریزید و در حدی که داخل خمیر پخش شود مخلوط نمایید.
قالب را چرب کرده و خمیر را بریزید و برای 60 دقیقه در طبقه میانی فر و با دمای 180 درجه بپزید.
پخت کیک ریواس خانگی
نکات تکمیلی در مورد کیک ریواس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کیک ریواس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز