مواد لازم برای فاهیتا ی استیک
- فلفل قرمز له شده: 1/2 قاشق چایخوری
- پیاز خرد شده: 1/4 پیمانه
- نان ترتیلا: یک بسته
- آب لیموترش : 2 قاشق غذاخوری
- گوشت استیک نازک ورقه شده : 110 گرم
- روغن زیتون : یک قاشق چایخوری
- فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : 1/4پیمانه
- فلفل دلمه ای سبزخرد شده : 1/4 پیمانه
- سالسای گوجه فرنگی : 1/4پیمانه
- خامه : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه فاهیتای استیک
ابتدا گوشت را ورقه ای نازک برش زده و با نمک و آبلیمو مزه دار کنید. سپس تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن را بریزید تا داغ شود، گوشت را افزوده و چند دقیقه تفت دهید تا بپزد.
در این فاصله ، پیاز ، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل دلمه ای سبز را خلالی درشت خرد کرده و به تابه اضافه کنید و در حدی که کمی نرم شود تفت دهید. در آخر فلفل قرمز له شده را افزوده و از روی حرارت بردارید. نان های ترتیلا را روی سطح صاف قرار داده و با قاشق مقداری از مواد را داخل آن ها بریزید و کمی سالسای گوجه افزوده و آن را رول کنید.
فاهیتای استیک آماده است ، آن را در ظرف مورد نظر بچینید و با خامه میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد فاهیتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
فاهیتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !!