ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره را بریزید تا آب شود، سپس شکر را افزوده و اجازه دهید برای 6 الی 8 دقیقه بجوشد و رنگ آن کاراملی شود.
حالا شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه کنید و به سرعت هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
در این مرحله سیروپ ذرت را بریزید و مواد را مخلوط کنید و شعله را دوباره روشن نمایید و اجازه دهید مواد شروع به جوشیدن کند.
تابه را از روی حرارت بردارید و نمک و وانیل را بریزید و هم بزنید و کناری بگذارید تا کمی خنک شود. در این میان براونی گردویی را به روش زیر درست کنید.
شکر و کره را در کاسه ای بریزید و با هم زن برقی خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شده و به رنگ کرمی درآید.
در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و هر کدام را برای چند ثانیه خوب بزنید تا با مواد ترکیب شوند.
حالا وانیل را بریزید و هم بزنید، در مرحله بعد آرد ، نمک و کاکائو را افزوده و هم بزنید تا خمیر درست شود.
در آخر روغن مایع را بیافزایید و خمیر را مخلوط کنید تا یکدست شود، یک سینی 20 سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب کنید.
یک چهارم از خمیر را داخل سینی بریزید و خوب پخش کنید، سپس کارامل را بریزید و گردوها را روی آن بپاشید و کمی فشار دهید تا داخل کارامل فرو رود.
در آخر باقی خمیر را بریزید و سینی را برای نیم ساعت در فری که با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا براونی گردویی بپزد.