مواد لازم شیرینی پاولوا
- توت فرنگی :2 پیمانه
- سفیده تخم مرغ :6 عدد بزرگ
- پودر قند:½ 1 پیمانه
- شکر:¼ پیمانه
- سرکه سفید:2 قاشق چای خوری
- نشاسته ذرت :½ 1 قاشق غذاخوری
- کرم تارتار :½ قاشق چای خوری
- وانیل :½ قاشق چای خوری
- نمک :مقداری
- خامه زده شده :به مقدار لازم
شیرینی پاولوا خونگی
طرز تهیه شیرینی پاولوا
ابتدا سفیده ها را به همراه کرم تارتار و نمک در کاسه ای بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته و حالت ابری پیدا کند.
پودر قند و نشاسته ذرت را در ظرف جداگانه ای مخلوط کرده و به تدریج به سفیده اضافه کنید و به آرامی مواد را مخلوط نمایید.
در صورتی که از کرم تارتار استفاده نکردید در این مرحله وانیل و سرکه را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید و اگر از کرم تارتار استفاده کرده اید نیازی به افزودن وانیل و سرکه نیست.
مخلوط سفیده را در قالب های گرد 7 سانتی بریزید و میان مواد را گود کنید چون قرار است بعد از پخته شدن سس توت فرنگی را داخل این حفره بریزید.
قالب ها را داخل سینی بچینید و در فر قرار دهید تا مرنگ ها برای 50 دقیقه تا یک ساعت با دمای 120 درجه بپزند.
سپس مرنگ ها را روی توری فلزی بچینید تا بخوبی خنک شوند، در این میان توت فرنگی و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله گاز قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که توت فرنگی له شده و سس غلیظ شود.
سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. حفره های میان شیرینی ها را با خامه پر کرده و روی آن سس توت فرنگی بریزید و در صورت تمایل با برش هایی از توت فرنگی تزیین نمایید.
پخت شیرینی پاولوا نرم و خوشمزه
نکات تکمیلی در مورد شیرینی پاولوا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
شیرینی پاولوا را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت