مواد لازم برای سالتیمبوکای مرغ
- سینه مرغ بدون استخوان و پوست :3 عدد
- مریم گلی تازه :9 برگ
- ژامبون ایتالیایی پروشوتو :6 برش
- روغن زیتون :3 قاشق چایخوری روغن زیتون
- آب مرغ :نیم فنجان
- آب لیموی تازه :ربع فنجان
- نشاسته ذرت :نیم قاشق چایخوری
- جعفری تازه، خرد شده :مقداری
- لیمو :چند قاچ لیمو (اختیاری)
- نمک دریایی و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه سالتیمبوکای مرغ
ابتدا قابلمه ای را روی حرارت قرار داده و آب مرغ ، آبلیمو و نشاسته ذرت را بریزید و بگذارید بجوشد و با حرارت ملایم بپزد تا غلیظ شود.
در این میان تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود.
مرغ ها را کمی بکوبید تا نازک شود ، سپس روی آن ها کمی ادویه و نمک بپاشید .
روی هر تکه از مرغ برگ مریم گلی قرار داده و با برش های ژامبون آن ها را بپیچید.
مرغ ها را داخل روغن داغ خوب سرخ کنید.
مرغ های سرخ شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و سسی که آماده کرده اید را روی آن بریزید.
سالتیمبوکای مرغ را با چند برگ جعفری تزیین کرده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد سالتیمبوکای مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
سالتیمبوکای مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف