طرز تهیه “پاناکوتا” ؛ خامه پخته شده با طعمی بی نظیر

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-24-2022/b7e0c26b-c0f3_.jpg

مواد لازم برای پاناکوتا

  • خامه : 1 لیوان
  • شیر : نصف لیوان
  • پودر ژلاتین : 1 ق غ
  • شکر : ربع لیوان
  • وانیل : 1 ق چ

 

7f81d033-87b2_.jpg

طرز تهیه پاناکوتا

برای درست کردن پاناکوتا ابتدا شیر سرد را در ظرفی ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بریزید و بگذارید بماند و حالا تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و شکر و خامه را داخل آن تفت دهید تا گرم شود ، قبل از جوشیده شدن خامه ، وانیل را اضافه کرده آن را از روی شعله بردارید.

شیرو ژلاتین را خوب هم بزنید و از صافی عبور دهید تا تکه های ژلاتین داخل آن باقی نماند و حالا مخلوط شیر و ژلاتین را با مخلوط خامه ترکیب کرده و در قالب های مورد نظرتان بریزید.

دسر را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب ببندد و روی دسر را میتوانید با توت فرنگی یا گیلاس و تمشک تزیین کنید.

 

271092c7-2b5a_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پاناکوتا

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و
پاناکوتا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!! با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟
این مطلب مفید بود ؟48161