مواد لازم برای خمیر تارت انبه
- آرد :250 گرم
- کره:160 گرم
- پودر شکر:80 گرم
- آب :2 قاشق غذاخوری
- وانیل:یک سوم قاشق چای خوری
- پودر بادام :60 گرم
- زرده تخم مرغ :یک عدد
مواد لازم برای داخل تارت انبه
- کرم پاتی سیر:300 گرم
- کمپوت انبه :دو قوطی
تارت انبه
طرز تهیه تارت انبه
ابتدا یک کاسه بزرگ بردارید و مواد خشک یعنی آرد، پودر بادام، پودر شکر و وانیل را بریزید و مخلوط نمایید.
در ادامه یک عدد زرده تخم مرغ را افزوده و 160 گرم کره را بریزید و مواد را با دسته خمیرزن همزن مخلوط کنید.
در ادامه آب را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر درست شود. خمیر را داخل یک کیسه قرار داده و برای یک ربع کنار بگذارید تا ورآید.
بعد از اینکه خمیر ورآمد و حجم آن دوبرابر شد آن را با وردنه باز کرده و داخل قالب مخصوص پهن کنید طوری که کف و دیواره های قالب را بگیرد.
کنار های خمیر را مرتب کرده و به لبه قالب فیکس کنید، روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید و با حبوبات پر کنید.
قالب را در فر قرار داده و خمیر را برای 40 دقیقه در طبقه میانی با دمای 180 درجه بپزید.
بعد از اینکه تارت پخت آن را از فر بیرون آورید تا خنک شود، انبه ها را از آب کمپوت خارج کرده و اجازه دهید تا آب اضافی اش برود.
کرم پاتی سیر را روی تارت بریزید و انبه ها را ورقه ای برش بزنید و با سلیقه روی آن بچینید و حالت دهید.
درست کردن تارت انبه
نکات تکمیلی در مورد تارت انبه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
تارت انبه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
صحنه های جذاب قسمت چهاردهم سریال گیلدخت سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال