بهترین روش برای درست کردن “ماهی دودی”

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/d80afff0-4e84_.jpg

طریقه دودی کردن ماهی

برای اینکه از فاسد شدن ماهی پس از صید جلوگیری شود باید حتما آن را بلافاصله مورد استفاده قرار داد و یا از طریق فریز کردن و یا دودی کردن نگهداری کنید.



c27099a0-4a9d_.jpg

طرز تهیه ماهی دودی

بعد از اینکه ماهی را تمیز و شکم آن را خالی کردید آن را در مقدار زیادی نمک غوطه ور کنید و سپس با ساقه برنج که همان کاه گفته میشود آن را ببندید و در اتاق دود به سقف  آویزان کنید.

بسته به اندازه ماهی ها آنها را یک تا دو هفته در اتاق نگه دارید. کف اتاق را هم با خاک اره پرکنید و آتش را روی خاک اره روشن کنید تا حسابی دود کند.

بعد از اینکه  ماهی طلایی  رنگ شد آن را پایین بیاورید و به اندازه های دلخواه بسته بندی کنید.



a9cd6415-6bd5_.jpg

نکات تکمیلی در مورد ماهی دودی

کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان
این مطلب مفید بود ؟2810