علت وا رفتن کوکو سیب زمینی هام چیه؟

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/cfa20cd2-e40d_.jpg

دلیل و راه حل مشکلات رایج کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه است که خیلی سریع آماده شده و نیازی به مواد غذایی خاصی ندارد. کوکو سیب زمینی یک غذای کامل به ویژه برای کودکان محسوب می شود که می توان آن را به عنوان غذایی اصلی و یا پیش غذا میل نمود. این غذا را حتی می توان در مسافرت و پیک نیک نیز به راحتی تهیه نمود. عدم رعایت برخی نکات سبب می شود که این غذای ساده و راحت، بی کیفیت شده و وا برود.

اگر می خواهید با علت های وا رفتن کوکو سیب زمینی آشنا شوید، این بخش از نمناک را مطالعه کنید.

چرا کوکو سیب زمینی باز میشه

دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی عبارتند از:

تخم مرغ زیاد

اگر به کوکو سیب زمینی تخم مرغ زیادی بزنید، هنگام سرخ کردن ممکن است که کوکو از هم باز شده و وا برود و روغن زیادی به خود جذب کند.



ad875e02-f91c_.jpg

استراحت ندادن مواد

یکی از علت های دیگر وا رفتن کوکو سیب زمینی در زمان سرخ شدن این است که شما مواد کوکو را تهیه کرده و سریع سرخ می کنید، بهتر است قبل از سرخ کردن مواد را یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

مواد غذایی فاقد گلوتن

وجود مواد غذایی فاقد گلوتن در کوکو سیب زمینی باعث عدم چسبندگی و وا رفتن کوکو می گردد.

نگرفتن آب پیاز

آب پیاز خود را بعد از رنده کردن بگیرید، سپس به مواد اضافه نمایید زیرا وجود آب پیاز در کوکو می تواند در زمان سرخ کردن باعث وا رفتن کوکو شود.

برای پخت یک کوکو سیب زمینی خوشمزه و بی نقص، میتوانید آموزش تصویری پخت این کوکو را در مطلب " طرز تهیه “کوکو سیب زمینی” سریع و ساده "  به طور کامل ببینید.



98a0ea89-2677_.jpg

چرا کوکو سیب زمینی پخته وا میره

کوکوی سیب زمینی به دو روش یکی با سیب زمینی پخته و دیگری با سیب زمینی خام تهیه می شود. برخی اوقات کوکو سیب زمینی پخته وا می رود که دلایل وا رفتن کوکو سیب زمینی پخته عبارتند از:

رنده کردن سیب زمینی

برای حفظ انسجام مواد کوکو از رنده کردن بپرهیزید و سیب زمینی ها را با استفاده از گوشت کوب یا هر وسیله ای له نمایید زیرا اینگونه کوکو ها در روغن وا می روند.

اضافه کردن برخی مواد

اضافه کردن برخی مواد مانند مرغ پخته ریش ریش شده یا سبزی های معطر به مایه کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته توصیه نمی شود زیرا باعث وا رفتن کوکو می شود.



c3858f05-4917_.jpg

تخم مرغ کم و زیاد

تخم مرغ کوکو سیب زمینی باید اندازه باشد زیرا اگر کم باشد کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و هنگام جابجا کردن می شکند. اگر بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده کنید، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می کند.

بزرگ بودن اندازه کوکو

ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و وا رفتن آن و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می شود. ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می شود، بین 5/0 تا 2 سانتیمتر است.

چرا کوکو سیب زمینی شل میشه

نگرفتن آب پیاز و افزودن تخم مرغ فراوان به کوکو موجب شل شدن مایه کوکو سیب زمینی می شود، زمانی که کوکو سیب زمینی شل شد، به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.

عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی
این مطلب مفید بود ؟12211