مواد لازم برای باقلوا ی خرما و گردو
- خمیر یوفکا باقلوا:30 ورق 10×20
- خرما :30 عدد
- گردو :8 عدد
- کره:50 گرم
- شربت قوام آمده :به میزان لازم
- روغن مایع :3 قاشق سوپ خوری
- پودرپسته :به میزان لازم برای تزئین
تهیه باقلوای خرما و گردو
طرز تهیه باقلوای خرما و گردو
ابتدا هسته 30 عدد خرما را بیرون آورده و کنار بگذارید، سپس گردوها را مغز کرده و هر یک از مغزها را به چهار تکه خرد نمایید.
در ادامه داخل هر خرما یک تکه مغز گردو قرار دهید. روی یک سطح صاف و تمیز یک لایه خمیر پهن کرده و یک عدد خرما را در عرض خمیر قرار داده و آن را رول کنید.
انتهای خمیر را با مقداری کره مرطوب نموده و خوب محکم کنید تا باز نشود.
باقی خمیرها و خرما ها را به همین روش آماد ه کرده و در قالب مورد نظر بچینید. 50 گرم کره آب شده را با 3 قاشق روغن مایع مخلوط نموده و روی باقلواها بریزید.
قالب را در فر قرار داده و باقلواها را برای 20 الی 25 دقیقه در طبقه میانی فر و با دمای 180 درجه بپزید.
در این میان شربت را آماده کنید و بعد از اینکه باقلوا ها را از فر بیرون آوردید روی آن ها بریزید و کنار بگذارید تا باقلوا شربت را به خود بکشد.
برای تزیین باقلواها میتوانید از پودر پسته و یا پودر گردو استفاده نمایید.
باقلوای خرما و گردو
نکات تکمیلی در مورد باقلوای خرما
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
باقلوای خرما را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .
عکس بازیگران سریال تمام رخ و همسرانشان سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال