مواد لازم برای فیله مرغ پنیر سوخاری
- فیله مرغ:450 گرم
- نان باگت خشک:60 گرم
- پفک پنیری :50 گرم
- کرن فلکس :20 گرم
- گوجه فرنگی پوست کننده :2 عدد
- پنیر چدار :70 گرم
- سس کچاپ :2 قاشق غذا خوری
- خامه :1 قاشق غذا خوری
- پودر سیر، آویشن ، جعفری خرد شده، روغن، نمک، فلفل:به مقدار دلخواه
طرز تهیه فیله مرغ پنیرسوخاری
ابتدا نان باگت ، پفک ، کرن فلکس ساده ، نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید تا خوب له شده و با هم ترکیب شوند سپس آن را به کاسه ای منتقل نمایید. به این شکل آرد سوخاری شما آماده است.
فیله ها را ابتدا در آرد سوخاری که آماده کرده اید بغلطانید و سپس با روغن داغ خوب سرخ کنید.
در این فاصله گوجه را پوست گرفته و خرد کنید ، سپس تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و گوجه ها را با مقداری روغن سرخ کنید، نمک ، فلفل ، آویشن و پودر سیر را افزوده و پنیر و خامه را هم بریزید و اجازه دهید سس غلیظ شود.
نهایتا جعفری را خرد کرده و اضافه نمایید و شعله را خاموش کنید.
فیله های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود ، سپس در ظرف سرو بچینید و با سسی که آماده کرده اید میل نمایید.
نکات تکمیلی در مورد فیله مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
فیله مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه