مواد لازم پوره مرغ و برنج با زردآلو
- زردآلوی بدون هسته و خرد شده :¼ پیمانه
- برنج:½ پیمانه
- سینه مرغ بدون استخوان :1 عدد
- آب :2 پیمانه

طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو
سینه مرغ را با نصف پیمانه برنج ، زرد آلو و آب در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت نیم ساعت مواد با هم بپزند و برنج نرم ، معطر و کمی آبکی شود.
سپس سینه مرغ را بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید. برای اینکه مواد به ته قابلمه نچسبد و پوره تان رقیق تر شود.
به آن در صورت نیاز کمی آب یا شیر اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر روی گاز بپزید.
بعد از پخت کامل مواد اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه سرد شوند.بعد آنها را در داخل مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای نرم در بیاورید و مصرف کنید.

نکات تکمیلی در مورد پوره مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پوره مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .
متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز