نحوه درست کردن “پوره مرغ” و برنج با زردآلو خوشمزه و لذیذ

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/fd97b824-bb7d_.jpg

مواد لازم پوره مرغ و برنج با زردآلو

  • زردآلوی بدون هسته و خرد شده :¼ پیمانه
  • برنج:½ پیمانه
  • سینه مرغ بدون استخوان :1 عدد
  • آب :2 پیمانه



aa028fca-85e0_.jpg

طرز تهیه پوره مرغ و برنج با زردآلو

سینه مرغ را با نصف پیمانه برنج ، زرد آلو و آب در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به مدت نیم ساعت مواد با هم بپزند و برنج نرم ، معطر و کمی آبکی شود.

سپس سینه مرغ را بیرون بیاورید و ریش ریش کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید. برای اینکه مواد به ته قابلمه نچسبد و پوره تان رقیق تر شود.

به آن در صورت نیاز کمی آب یا شیر اضافه کنید و به مدت 15 دقیقه دیگر روی گاز بپزید.

بعد از پخت کامل مواد اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه سرد شوند.بعد آنها را در داخل مخلوط کن بریزید و به صورت پوره ای نرم در بیاورید و مصرف کنید.



d3ebc0f6-4cc2_.jpg

نکات تکمیلی در مورد پوره مرغ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
پوره مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

متولدین کدوم ماه دل همه رو میبرن؟ فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز
این مطلب مفید بود ؟181