چرا ماکارونی های من خوشمزه نمیشه؟

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/413a87a7-5ff3_.jpg

دلیل خوشمزه نشدن ماکارونی های شما

ماکارونی یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و طرفداران بسیار زیادی دارد. برخی از افراد ماکارونی را خوشمزه تر از بقیه می پزند اما برخی دیگر فکر می کنند هیچ وقت ماکارونیشان خوشمزه نمی شود. اگر شما هم این غذای پرطرفدار را خوشمزه طبخ نمی کنید، این بخش از نمناک را بخوانید تا دریابید چرا ماکارونی های شما خوشمزه نمی شود. موارد عنوان شده تک موردهایی هستند که هر کدام به تنهایی میتوانند راز خوشمزگی ماکارونی هایی باشند که طبخ میکنید پس تمام موارد یکجا مد نظر نیست و ممکن است چند مورد خاص مربوط به روش پخت ماکارونی توسط شما باشد.

ماکارونی را نمی شویید

اگر شما بعد از جوشاندن ماکارونی آن را فقط آبکش کنید، ممکن است ماکارونی ها به هم بچسبند اما اگر ماکارونی پخت به وسیله آب سرد آن را آبکش کنید تا نشاسته ماکارونی به خوبی از آن خارج شود و ماکارونی شما خوشمزه تر شود. شستن ماکارونی سبب می شود به راحتی سس ماکارونی به خرد آن رود و مزه فوق العاده ای گیرد.

در آب جوش آبلیمو نمی ریزید

برای اینکه ماکارونی شما رنگ زیباتر و طعم بهتری بگیرد و به هم نچسبد، در قابلمه آب جوش، نمک، زردچوبه و روغن و مقداری آبلیمو بریزید و سپس ماکارونی ها را اضافه کنید تا ماکارونی ها مزه بهتری بگیرد.



b543df6e-5d47_.jpg

آب ماکارونی کم است

اگر به نسبت آب به ماکارونی اهمیت ندهید و از آب خیلی کمی استفاده کنید، ماکارونی شما چسبنده و لعاب دار می شود.

ماکارونی با قطر زیاد استفاده می کنید

ماکارونی های با قطر کم میزان نشاسته آنها کمتر است و خیلی زودتر آماده می شوند و همچنین خوشمزه تر هستند پس از این نوع ماکارونی ها استفاده کنید.

ماکارونی را در قابلمه کوچک می پزید

اگر می خواهید ظاهر ماکرونی شما زیباتر باشد و ماکارونی ها به هم نچسبند، قابلمه بزرگ انتخاب نمایید تا نشاسته های ماکارونی بعد از جدا شدن از ماکارونی دوباره به خرد ماکارونی نرود و باعث چسبندگی ماکارونی نشود.



dfb9ce64-ee89_.jpg

ماکارونی را زیاد هم می زنید

وقتی ماکارونی را درون قابلمه آب جوش می ریزید توجه داشته باشید که نباید ماکارونی ها را زیاد هم بزنید چون باعث می شود ماکارونی شما خمیر شود.

از فلفل دلمه ای و سیر استفاده نمی کنید

برای خوشمزه تر شدن مایه ماکارونی حتما درون آن فلفل دلمه ای ریزشده بریزید. سیر و فلفل دلمه ای در مایه ماکارونی باعث می شود طعم ماکارونی شما از همیشه خوشمزه تر شود.

از زعفران استفاده نمی کنید

برای اینکه ماکارونی عطر و رنگ و طعم بی نظیری بگیرد، یک قاشق چایخوری زعفران دم کرده به مایه آن اضافه کنید.



fe3058b9-a141_.jpg

ماکارونی را دم نمی کنید

دم کردن ماکارونی سلیقه ای است اما اگر می خواهید ماکارونی ها بافتی نرم و رنگ قرمزتر و طعم بهتری داشته باشند، وقتی ماکارونی به مرحله دم کردن رسید نصف فنجان آب ماکارونی می توانید اضافه کنید.

سویا را خیس نمی کنید

اگر قرار است مایه ماکارونی را با سویا درست کنید، یکی از نکات خوشمزه شدن ماکارونی با سویا این است که سویا ها را در مقداری آب یا شیر خیس کنید. هر چه سویا بیشتر بماند، هم طعم بهتری می گیرد زیرا خیس کردن سویا در شیر طعم لذیذی به سویا می بخشد و طعم خاص سویا را که برای برخی خوشایند نیست، کاملا از بین می برد.

از گوشت استفاده نمی کنید

برخی از افراد به هر دلیلی ماکارونی با سویا را دوست ندارند و آن را خوشمزه نمی دانند، اگر جزو این دسته هستید از گوشت چرخ کرده مخلوط گوسفند و گوساله یا مرغ در آن استفاده کنید.



8e50cca9-60fd_.jpg

از پیاز داغ کم استفاده می کنید

برای خوشمزه شدن مایه ماکارونی میزان پیاز باید زیادتر باشد.

از ادویه ها غافل می شوید

یکی از نکاتی که سبب می شود ماکارونی شما خوشمزه نشود، این است که شما از ادویه استفاده نمی کنید. استفاده از آویشن ، زردچوبه و فلفل و مقداری سبزی معطر تازه یا خشک طعم ماکارونی را بی نظیر می کند.

از قارچ استفاده نمی کنید

اگر می خواهید به مایه ماکارونی طعم خاص تری دهید، حتما از قارچ نیز استفاده نمایید. قارچ می تواند جایگزین گوشت باشد.

 

25cab41c-0091_.jpg

رب گوجه فرنگی شما خوب نیست

اگر رب گوجه فرنگی شما کهنه باشد و مزه کپک بدهد و یا خیلی ترش و شیرین باشد، ماکارونی شما خوشمزه نمی شود پس حتما از رب خانگی و مرغوب استفاده کنید و پس از آماده کردن مایه ماکارونی رب افزوده و اجازه دهید ربتان سرخ شود.

پنیر را فراموش می کنید

یکی از رازهای خوشمزه شدن ماکارونی استفاده از پنیر است. استفاده از پنیر پارمزان رنده شده روی ماکارونی در هنگام سرو، یک راز خوشمزه شدن ماکارونی است که با آن می توانید حسابی خودتان و اطرافیانتان را غافلگیر کنید.

ماکارونی شما قوام ندارد

اگر می خواهید ماکارونی، قوام بیشتری بگیرد و خوشمزه شود، در سس آن، از آبی که ماکارونی را در آن پخته اید، بریزید.



713ac975-a64f_.jpg

از معجزه ته دیگ غافل می شوید

از نظر همه مردم ماکارونی خوشمزه است که ته دیگ بی نظیری داشته باشد پس برای اینکه ته دیگ سیب زمینی ویژه ای داشته باشید، ابتدا سیب زمینی ها را مقداری با روغن زیتون سرخ کنید و سپس مقداری کنجد به ته قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها قرار دهید.

زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده سوتی وسط برنامه زنده؛ مجری نتونست ماستمالی کنه
این مطلب مفید بود ؟160