مواد لازم شکلات نارگیل ی
- نارگیل رنده شده:نصف 1 پیمانه
- عصاره خالص بادام :3 قطره
- شکلات کائویی نیمه شیرین :105 گرم
طرز تهیه شکلات نارگیلی
برای درست کردن این شکلات خوشمزه فر را از قبل با حرارت 175درجه روشن کنید تا گرم شود.سینی فر را با کاغذ روغنی خوب بپوشانید ، نارگیل را خرد کرده روی سینی بریزید و همه جای آن خوب پخش کنید.
سینی را به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید تا نارگیل برشته شود. بعد از اینکه نارگیل ها طلایی شدن سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید نارگیل ها خنک شوند.
حالا شکلات را در یک ظرف استیل بریزید و با حرارت غیرمستقیم آن را ذوب کنید، نارگیل برشته و عصاره بادام را به شکلات آب شده اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.
به کمک یک قاشق از مواد آماده شده بردارید و آن را کمی فشرده کنید و روی کاغذ روغنی داخل یک سینی بچینید. تا آخرین مقدار مواد این کار را انجام دهید.
شکلات ها را داخل یخچال بگذارید و اجازه دهید خوب ببندد. بعد از بسته شدن شکلات ها آن را در ظرف پذیرایی چیده و میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد شکلات نارگیلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
شکلات نارگیلی را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
با این تست میفهمی همسرت تو عشق دنبال چیه؟ رابطه مادرزن و داماد علنی شد؛ دخترم خودش باعث شد!!