برای شروع ابتدا فرتان را روی حرارت 220 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
سپس داخل قابلمه ای روغن زیتون را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
بعد سیرها را در داخل آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
سپس سیرهای سرخ شده را از داخل روغن دربیاورید و 4 ورق نان تست را داخل همان روغن برشته کنید.
بعد از برشته شدن از داخل روغن خارج کنید و برای چند ثانیه یک قاشق غذاخوری از پودر پاپریکا را در روغن سرخ کنید.
سپس آب گوشت را به همراه زیره و بقیه پودر پاپریکا در قابلمه بریزید.
سیرها های سرخ شده را له کنید و به داخل قابلمه اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل داخل آب گوشت بریزید و بگذارید تا 20 دقیقه ای با حرارت کم بجوشد.
ورقه های نان برشته شده را خرد کنید و هر کدام را در داخل یک کاسه سوپ خوری که بتوان داخل فر گذاشت قرار دهید و روی آن سوپ سیر را بریزید.
سپس در هر کاسه یک تخم مرغ بشکنید و کاسه ها را به مدت 8 تا7 دقیقه در فر بگذارید تا تخم مرغ کاملا ببندد.بعد از پخت تخم مرغ آنها را از فر خارج کنید و روی آنهاجعفری ساطوری بپاشید و به صورت داغ سرو کنید.
نکته های مهم :
اگر از نان بیات چند روز مانده استفاده کنید سوپتان بهتر میشود.
بجای پخت تخم مرغ در فر می توانید آن را در همان قابلمه سوپ شکسته و در آن را ببندید تا حدود 10 دقیقه تخم مرغ ها ببندند و بپزند
تخم مرغ ها را میتوانید هم بزنید و به صورت نواری در سوپ بریزید تا زیباتر شود.