طرز تهیه سس گوجه فرنگی در خانه با طعمی دلپذیر

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-25-2022/7e615421-ba02_.jpg

طرز تهیه سس گوجه فرنگی سریع

سس گوجه فرنگی می تواند طعم یک غذا را 100 درصد عوض کند و به خصوص برای برخی غذاهای سرخ کردنی مانند پیتزا مخلوط و سیب زمینی سرخ کرده و سمبوسه و فلافل نیز طعم بسیار جذاب تری را ایجاد می کند.

مواد لازم سس گوجه فرنگی

مواد لازممیزان لازم
گوجه2 کیلو
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
سرکه سفیدنصف پیمانه
نمک 4 قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز   1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق سوپ خوری
برگ بو7 برگ
شکر2 قاشق غذاخوری



d56d59f3-a547_.jpg

مواد لازم سس گوجه فرنگی

طرز تهیه سس گوجه فرنگی 

مرحله اول:برای تهیه این سس عالی و کاربردی ابتدا گوجه ها را خوب بشویید. سپس گوجه های شسته شده را به صورت نگینی درشت خرد کنید.  



a018f544-b71c_.jpg

مرحله دوم :یک عدد پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. و در قابلمه مناسب پیاز ها را کمی تفت دهید. 



75656aa5-81e4_.jpg

مرحله سوم :دو حبه سیر را پوست گرفته و رنده کنید. سیر رنده شده را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند.



f860ce44-4de6_.jpg

مرحله چهارم :گوجه های خرد شده را به پیاز ها اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا گوجه ها آب بی اندازند.



b21713f7-5208_.jpg

مرحله پنجم : شکر را به گوجه ها اضافه کنید. 



4eee9c23-7f9f_.jpg

مرحله ششم : نمک و فلفل را به سس اضافه کرده و هم بزنید. 



c8345b9d-f071_.jpg

مرحله هفتم : نصف پیمانه سرکه سفید را به سس اضافه کرده و هم بزنید. 



16420b0a-3b4e_.jpg

مرحله هشتم : برگ بو ها را نیز بشورید سپس ریز ریز خرد کنید و به سس اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید تا مواد کاملا بپزد. 



8b31f3c5-aec0_.jpg

مرحله نهم :با کمک یک گوشت کوب برقی  و هرچیزی که می توانید مواد را کاملا یکدست کنید. بگذارید حدود 10 دقیقه مواد بپزد.



61d33803-1cac_.jpg

مرحله دهم : شما در این مرحله می توانید سس را از صافی عبور دهید و به این صورت از آن استفاده کنید.



a018f544-b71c_.jpg

0

مرحله یازدهم : هم اینکه سس را همین گونه استفاده کنید. این کار بستگی به نوع مصرف شما دارد. 



a018f544-b71c_.jpg

1

نکات مهم در تهیه سس گوجه فرنگی 

برای تهیه این سس می توانید از انواع سرکه استفاده کنید. 

سیر را نیز می توانید به صورت حبه ای در سس بریزید و در آخر آن را خارج کنید. 

شما می توانید از پونه کوهی نیز برای طعم دهی به سس نیز استفاده کنید. 



a018f544-b71c_.jpg

2

در صورت نبود گوشتکوب برقی می توانید از غذاساز آبمیوه گیر نیز استفاده کنید.

طعم سس را در آخر بچشید اگر نمک کم داشت به آن اضافه کنید. 

سس گوجه فرنگی می تواند طعم یک غذا را 100 درصد عوض کند و به خصوص برای برخی غذاهای سرخ کردنی مانند پیتزا مخلوط و سیب زمینی سرخ کرده و سمبوسه و فلافل نیز طعم بسیار جذاب تری را ایجاد می کند.

نکات تکمیلی در مورد سس گوجه فرنگی

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .

مردی که خدا رو میبینه و آرزوها رو برآورده میکنه !! زشت ترین و موفق ترین زن دنیا+ عکس شوکه کننده
این مطلب مفید بود ؟1435297