طرز تهیه “کیک داغ بادام و گیلاس” با عطر و طعم دلپذیر

https://ashpazkhan.ir/Images/Dec/Posts/12-26-2022/4183a276-c176_.jpg

مواد لازم برای کیک داغ بادام و گیلاس

  • کره:120 گرم
  • آرد:1 پیمانه 
  • بیکینگ پودر :1/2 قاشق چای خوری 
  • نمک :1/2 قاشق چای خوری 
  • شکر :150 گرم 
  • تخم مرغ بزرگ :3 عدد
  •  عصاره خالص بادام :1/2 قاشق چای خوری 
  • گیلاس:340 گرم 
  • بادام پرک :1/2 پیمانه


739c312b-7905_.jpg

طرز تهیه کیک داغ بادام و گیلاس

ابتدا کره و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم زن خوب بزنید تا پفکی شکل شود.

در ادامه تخم مرغ ها را یک به یک افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا با هم ترکیب شده و سفید و درخشان شود.

در این مرحله عصاره بادام را بیافزایید و خوب مخلوط کنید.

در مرحله بعد آرد را با نمک و بکینگ پودر مخلوط نموده و اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یک دست درست شود.

قالب را چرب نموده و کمی آرد بپاشید، مایه کیک را داخل قالب بریزید و گیلاس ها را روی ان بچینید و پرک ها را هم بپاشید.

قالب را برای 40الی 45 دقیقه در فری که با دمای 175 درجه گرم شده قرار دهید تا کیک بپزد.



ac8989b4-19c3_.jpg

نکات تکمیلی در مورد کیک داغ بادام و گیلاس

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 55دقیقه میباشد .
کیک داغ بادام و گیلاس را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402
این مطلب مفید بود ؟61