مواد لازم برای کیک هندوانه
- کیک اسفنجی 3 تخم مرغی :1 عدد (یا هر نوع کیکی که بلدید )
- خامه فرم گرفته :به میزان کافی
- رنگ خوراکی سبز
- رنگ خوراکی قرمز
- شکلات تخته ای :50 گرم
پخت کیک هندوانه
طرز تهیه کیک هندوانه
ابتدا یک کیک اسفنجی گرد درست کنید و آن را به شکل افقی برش بزنید تا دو عدد کیک دایره ای داشته باشید.
سپس هر قسمت را به شکل دو نیم دایره برش بزنید و یکی از نیم دایره ها را کنار بگذارید.
روی یک لایه از نیم دایره ها را خامه بمالید و یک لایه دیگر کیک بگذارید و دوباره روی آن را هم خامه بمالید و لایه سوم را روی آن قرار دهید.
کناره های کیک ها را با یک چاقوی تیز برش زده و صاف کنید سپس با خامه خوب بپوشانید و برای 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا سفت شود.
یک تکه کیک نیم دایره ای را که کنار گذاشته بودید را به سه قسمت تقسیم کرده و مراحل قبل را روی آن انجام دهید و داخل یخچال بگذارید.
برای تزیین خامه را در دو ظرف جداگانه بریزید و هرکدام را با رنگ سبز و قرمز مخلوط کنید تا یکدست شود
سپس کیک را از یخچال بیرون آورده و با خامه های رنگی مثل هندوانه درست کنید برای قسمت سفید هندوانه هم از خامه ساده استفاده نمایید.
برای دانه های هندوانه شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و داخل قیف بریزید سپس دانه های هندوانه را بزنید.
کیک هندوانه خانگی
نکات تکمیلی در مورد کیک هندوانه
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
کیک هندوانه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
کتک کاری کاری وحشتناک عروس و داماد وسط عروسی سریال گذر از مه؛ عکس بازیگران و زمان پخش سریال