روش پخت میگو یونانی با پنیر فتا
میگو یونانی با پنیر فتا یک غذای خوشمزه و مغذیست که در کمترین زمان ممکن پخته میشود. این خوراک دریایی را میتوان با برنج، نان یا پاستا سرو کنید. چاشنیهایی که در طرز تهیه میگو یونانی با پنیر فتا استفاده میشود، بوی میگو را میگیرد و طعم بسیار دلپذیری به آن میبخشد.
مواد لازم میگو یونانی با پنیر فتا
- میگو خام (پوست و رگ گرفته ) :18 عدد
- پنیر فتا خرد شده :100 گرم
- گوجه فرنگی رنده شده یا کنسرو :450 گرم
- پیاز نازک خرد شده :1 عدد
- پیازچه نازک ورقه شده :2 عدد
- فلفل سبز مکعبی خرد شده :1 عدد
- سیر ریز خرد شده :3حبه
- سرکه سفید :نصف پیمانه
- روغن زیتون بودار :3 قاشق غذاخوری
- اورگانو ( آویشن ) خشک و پودر شده :نصف قاشق چایخوری
- نمک دریایی :1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده :نصف قاشق چایخوری
- جعفری برگ پهن خرد شده :2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه میگو یونانی با پنیر فتا
مرحله اول:
برای درست کردن میگو یونانی با پنیر فتا ابتدا پیاز و فلفل سبز را خرد کرده و با دو قاشق روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شود.
مرحله دوم:
پیازچه و سیر را خرد کرده و داخل تابه بریزید و تا اندازه ای که عطر سیر بلند شود و پیازچه نرم شود تفت دهید.
مرحله سوم:
در ادامه گوجه را خرد کرده و به همراه ارگانو داخل تابه بریزید و اجاز دهید گوجه ها کمی نرم شده و آب آن کشیده شود.
مرحله چهارم:
نمک و فلفل را اندازه کرده و سرکه را بریزید و برای 10 تا 12 دقیقه اجازه دهید مواد پخته و کمی غلیظ شود.
مرحله پنجم:
در این فاصله میگو را پاک کرده ، بشویید و بگذارید خشک شود.
بعد از ده دقیقه میگو را افزوده و جعفری را خرد کرده و بریزید و اجازه دهید 3 تا 4 دقیقه میگو با مواد بپزد.
مرحله ششم:
فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
پنیر را روی مواد بریزید و برای 15 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شده و سطح آن برشته شود.

نکات تکمیلی در مورد میگو یونانی با پنیر فتا
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میگو یونانی با پنیر فتا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .
عصبانیت سپند امیر سلیمانی از شوخی مجری معروف فال روزانه دوشنبه 5 دی 1401 | فال امروز | فال روز