ابتدا کدو حلوایی را پوست کنده و خرد کنید، سپس با مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
بهتر است مقدار آبی که میریزید به اندازه ای باشد که در پایان پخت آبی در قابلمه نماند، کدو حلوایی را بعد از پخته شدن در کاسه ای بریزید و با چنگال له کنید.
در این فاصله مایه کرپ را آماده کنید، برای این کار نمک و آرد را الک کرده و در کاسه ای بریزید، سپس شیر و تخم مرغ را افزوده و خوب مخلوط نمایید.
در ادامه آرد را بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس پیازچه را خرد کرده و اضافه نمایید. مایه را برای نیم ساعت کنار بگذارید.
مریم گلی ، ریحان و جعفری را خرد کرده و با پوره کدو حلوایی مخلوط نمایید، سپس نمک، فلفل، جوز هندی و پنیر خامه ای را افزوده و مواد را زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.
تابه ای را چرب کرده و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کمی از مایه کرپ را بریزید و تابه را بچرخانید تا مواد کف تابه پخش شود.
بعد از اینکه یک طرف کرپ طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی شود، کرپ ها را به همین شکل آماده کرده و کنار بگذارید.
میان هر کرپ مقداری از مخلوط کدو حلوایی قرار داده و آن را رول کنید. قالب را چرب کرده و رول ها را داخل آن بچینید.
به کمک یک قلمو سس گوجه را روی کرپ ها بمالید و روی آن ها را با ریحان خرد شده و پنیر پارمزان تزیین کرده و در فر بگذارید.
کرپ ها را برای حدود 20 دقیقه در فری که با دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شده و خمیر کرپ طلایی شود.
کرپ های کدو حلوایی را از فر خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید و با چند برگ ریحان تزیین کرده و با سالاد میل کنید.