مواد لازم برای دسر شکلات و کره بادام زمینی یخچالی
- شکلات چیپسی یا شکلات رنده شده :340 گرم
- کره خامه ای بادام زمینی :1 فنجان
- خامه قنادی :2 و نیم فنجان
- وانیل :1 ق چ
- شکر: یک چهارم فنجان
- بادام زمینی تست شده :1 و یک چهارم فنجان
دسر شکلات ی یخچالی
طرز تهیه دسر شکلات و کره بادام زمینی یخچالی
ابتدا شکلات را داخل یک کاسه فلزی ریخته و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذوب شود. در ادامه کره بادام زمینی و وانیل را افزوده و هم بزنید.
سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در این میان یک و یک چهارم فنجان خامه را خوب هم بزنید تا فرم بگیرد سپس آن را به مخلوط شکلات افزوده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود.
در مرحله بعد یک قالب لوف مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید طوری که مقداری از کاغذ از لبه های قالب بیرون بزند ، مخلوط شکلات را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید .
حالا باقی خامه را با همزن برقی خوب هم بزنید تا فرم بگیرد سپس آن را روی شکلات بریزید و خوب صاف کنید ، در آخر بادام زمینی ها را روی خامه بپاشید و کمی فشار دهید تا به خامه بچسبد.
قالب را بپوشانید و برای سه ساعت در فریزر قرار دهید تا دسر شکلات آماده شود.
دسر شکلات و کره بادام زمینی یخچالی
نکات تکمیلی در مورد دسر شکلات
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
دسر شکلات را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
همه سریال های ماه رمضان و نوروز سال 1402 خوشمزه ترین غذای دنیا مال کدوم کشوره؟